Årsmöte 2012

Information om årsmötet 2012 (Detta är inte en officiell kallelse, en officiell kallelse har skickats brevledes)

Nu är det dags för årsmöte i villaägarföreningen. Denna kallelse går ut till alla boende i området som omfattas av föreningen. Även om du inte är medlem i föreningen så är du hjärtligt välkommen ändå, det går bra att anmäla sig som medlem direkt vid mötet.

Datum: Onsdag 23 Maj
Tid: 19:00
Plats: Björknässkolans Aula

Förutom det stadgeenliga årsmötet kommer vi i år att erbjuda möjlighet att fiska kräftor i Glasbrukssjön mot en avgift till fiskesektionen. För att kunna ta del av den möjligheten krävs att du kommer till årsmötet och anmäler ditt intresse. Vid stort intresse kommer fördelningen att ske enligt lottning. Fiskesektionen kommer att informera mer på årsmötet om detaljerna.

Vi serverar dricka och macka som vanligt.

För att underlätta vår planering skulle vi vara väldigt tacksamma om du vill maila till ordforande@lillabjorknas.se och ange ditt namn, fullständiga adress och om du kommer på årsmötet eller inte. Det går även bra att skriva samma uppgifter på ett papper och lägga det i någon av styrelsemedlemmarnas brevlådor.

Väl mött!
Styrelsen i Lilla Björknäs Villaägarförening

Årsbokslut Lilla Björknäs 2011 med verksamhetsberättelse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.