Vakant plats i styrelsen

Inför kommande årsmöte i Lilla Björknäs villaägareförening vill vi meddela att det kommer att det kommer bli en vakant plats i styrelsen. Vi söker därför en föreningsmedlem som vill lägga lite tid och engagemang i frågor gällande vårt villaområde. Huvudfrågan för arbetet är kopplat till sommarvattnet så det är önskvärt att man en grad av händighet men man behöver ingen förkunskap om pumpar och slangar, den kunskapen bidrar vi med. Styrelsemöten äger rum 5 gånger per år. Utöver detta har vi 2 arbetsdagar a 4-5 timmar kopplat till uppstart och stängning av sommarvattnet. Ersättning utgår för detta och när man är med och lagar nätet. Styrelsen har en låg personalomsättning så ta chansen att vara med i ett trevligt gäng. Välkommen med din intresseanmälan.

Vill du veta mer eller anmäla dig kontakta:

Valberedningen Jonatan Thulin, Njordvägen 16, 073-968 9437

Ordförande Per-Ivan Selinder, Tempelstigen 5, 070-880 7366

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.