Utegym och gungor

Det har funnits önskemål från flera håll om ett utegym nere i svackan vid fotbollsplanen och vi har tidigare informerat om att vi uppmanat er att skicka in sk. medborgarförslag till kommunen ang detta. Vi har nu tyvärr fått återkoppling från dem att detta dessvärre avslås. Men det finns inget som hindrar att man lämnar in detta som förslag igen…
Vi har även frågat dem vad som hänt med de gungor som fanns där tidigare och tydligen så har dessa ansetts osäkra vid en inspektion och togs därför bort av kommunen. Det finns dock planer på att sätta upp nya men det är oklart när detta kommer ske.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.