Önskemål om utegym vid fotbollsplanen

Vi har fått förfrågningar från flera medlemmar om man kan anlägga ett utegym i ”svackan” vid fotbollsplanen i korsningen Talluddsvägen/Lilla Björknäsvägen. Där finns idag en lekplats och en fotbollsplan (som för övrigt ska få konstgräs). Vi har kontaktat Nacka kommun om detta och enl dem så kan vi inte påverka detta som förening utan det måste komma in som ett ”medborgarförslag” till dem från privatperson. Vi har lämnat in detta som förslag till dem men vi vill uppmana er att göra det samma så att chansen för att de uppmärksammar detta ökar.

Så gå gärna in på https://www.nacka.se/kommun–politik/delta-och-paverka/
så kanske vi får ett gym!

Publicerat den
Kategoriserat som Styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.