Sommarvatten statusuppdatering

Röret för att skarva matarledningen upp på Prästberget är levererat till Lilla Björknäsvägen 17A som håller på att gräva för dra det markrör vårat rör sedan skall gå igenom. När det är klart kan vi koppla på Prästbergsvägen, Nunnevägen, Vildmarksvägen och Hindvägen. Om alla stjärnor står rätt skall vi nog få till detta de närmaste dagarna. Men osvuret är kanske bäst?

När det gäller läckor så är Fredriksbergsvägen 29 fixad av fastighetsägaren. Tack för det. Fredriksbergsvägen 22, och Lilla Björknäsvägen 16 är lagade idag. Talluddsvägen 100 är däremot inte lagad p.g.a. brist på material. Den lagar vi när vi kopplar upp matarledningen på Prästberget.

Trevlig helg / Styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.