Status uppstart sommarvatten

Sommarvattnet är nu på i vissa slingor men undvik att använda vattnet tills vi får felsöka resten av nätet klart. Det är svårare att hitta läckor om ni börjar ta ut vatten samtidigt. Räkna med att systemet slås av och på utan förvarning en tid framöver när vi felsöker och lagar. Det tar nog någon vecka eller två.

Följande gator är på: Lilla Björknäsvägen 19 & 24 och majbrasan/tennisplan, Tempelstigen, Prästbergsvägen, Bäcktorpsvägen, Glasbruksvägen, Fredriksbergsvägen 1-21 utom 7 och 9 som har en läcka.

Övriga slingor är provtrycka men vi har läckor som måste åtgärdas. En läcka är vid Prästbergsvägen som påverkar Prästbergsvägen 6-10, Nunnevägen, Hindvägen och Vildmarksvägen. En läcka vid Mellströms väg. Slutligen två läckor vid Talluddsvägen 37 och Heimdalsvägen 13. Dessa två läckor gör dessvärre att hela norra systemet inte kan tas i drift än, dvs alla övriga adresser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.