Ytterligare skadegörelse

Det rör sig onekligen en samling vandaler i vårt område. Förra året eldhärgades busshållplatsen vid Fredriksbergsvägen. Nu har samma hållplats mötts av (samma?) individer som denna gång vandaliserat såväl stödmurar, gatsten som hållplats.

Skadegörelsen är självklart anmäld och vi kan räkna med att den saneras. Kostnaden för saneringen kommer precis lika självklart att att hamna på din/min skattsedel. Att tro att någon annan betalar är naivt.

Det jag tycker är mest synd är att föräldrarna till de som utför denna skadegörelse inte förmår att nå fram. För c:a 1-2 månader sedan briserade några knallskott vid fotbollsplanen intill. Det var tydligen många som hörde den smällen, så många att 2 st polisbilar hann uppsöka och identifiera ungdomarna som var där. Så man kan kanske säga att lagens långa arm är på väg att nå fram till ungdomarna innan berörda föräldrar.

Och precis som vanligt; har ni sett någonting det gångna dygnet, kontakta Polisen på 114 14.

av Per

Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.