Nytt år, ny hemsida, ny styrelse, nya utmaningar …

Vid senaste årsmötet blev det en del förändringar i styrelsen. Niklas Emegård tackade för sig, men valberedningen lyckades inte finna en ersättare. Rent krasst innebär det att styrelsen får konstituera sig själv eller adjungera en ordförande.

Att arbeta i en styrelse är en hel del arbete som skall utföras på sidan om de aktiviteter som normalt också görs; hämta barn från träning, rasta hundar, idka friluftsliv, tvätta bilar, renovera hus etc. Man önskar verkligen att någon annan sträcker upp handen och säger ”ja, jag kan vara ordförande”. Nu blev det inte så.

”The show must go on”

Men den nya styrelsen har redan haft ett första möte. Som ett led av förändringen har vi bl. a. beslutat om att förenkla hemsidan, dels för att göra den enklare att underhålla (skydda från virus, hackers å sånt) och dels för att följa med i tiden av sociala medier. Syftet med hemsidan är att vara ett forum för att hålla sig ajour om vad som händer i föreningen.

På årsmötet höll också Fiskesektionen sedvanligt lotteri där vinsterna var kräftfiskerätter, alla som deltog i lotteriet vann – grattis till att få avnjuta 50 st egenfångade kräftor från Glasbrukssjön. Till er andra så ber vi att få hälsa er välkomna till nästa årsmöte då nya fräscha lotter finns.

Det har i området även först en dialog med Nacka Kommun och Polisen om att komma till rätta med de höga farter som förkommer i området. Polisen har utlovat att genomföra kontroller och Nacka Kommun möjligheten att uppföra en mobil fartkamera. Så genom att hålla dig ajour på föreningens hemsida har du fått ”stalltips” som kan spara en månadspeng eller två åt dina barn (om du skulle råka vara en av dem som kör lite för fort).

Avslutningsvis vill jag bara säga att styrelsen gör uppehåll över sommaren men har annars styrelsemöten var 6:e vecka. Så om det är någonting du vill ändra på och känner att du inte orkar själv – hör av dig.

Trevlig sommar.

Publicerat den
Kategoriserat som Styrelsen

av Per

Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.