Dags för kräftfiske

Är du en av de lyckliga som blev tilldelad ett fiskekort på Årsmötet?

Inför varje helg som vi lottat ut fiskekort för kommer vi att ha ett informationsmöte inför kräftfisket. Det kommer att hållas vid pumpstationen på glasbruksvägen (vid vändplan) Klockan 20.00 på fredagen (17/8, 24/8 och 31/8). Kom på fredagen för den helgen som du har fiskekort till.

Vi kommer att gå igenom lite regler och tider som gäller, hur man agnar burar och hur burbyten går till etc. Det som är viktigt för er som fiskar är att man ska ha med sig betesfisk själv när man fiskar. Det är fisk från Östersjön som gäller, man kan använda i stort vad som helst men då inte fisk från en annan insjö! Det är några som inte kan fiska på den tiden som dom fått och gärna vill byta så vi kan undersöka om det går.

Hör gärna av er om ni har några frågor.

Vi ses!

Filip, Fiskeansvarig
070-723 86 56

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.