”Fiber till villa” – Nytt erbjudande från Telia

På årsmötet 19 Maj presenterade Telia ett nytt erbjudande gällande ”Fiber till Villa” som endast gäller dig som är medlem i villaägarföreningen!

Det nya erbjudandet är subventionerat med 2000 kr och hastigheten är höjd. Detta efter ganska hårda förhandlingar med Telia. Om du vill utnyttja Telias erbjudande tjänar du alltså 800 kr på att gå med i villaägarföreningen!

Telias erbjudande till Villaägarföreningen

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Niklas Emegård

  Hej Daniel,

  Det finns flera i området som vittnar om samma sak tyvärr. Dock är det några som har fått så det bringar ju i alla fall lite ljus i mörkret. Jag kommer ta upp detta på styrelsemöte på Torsdag och jag tror vi har möjlighet at få lite klarhet från Telia efter det!

 2. danram

  Hej

  Är det någon mera än vi uppe på Lilla Björknäsvägen som inte fått bredbandet klart? Telia skjuter på instalationen (ej draget i marken ännu) gång på gång. Senaste budet är tidigast juni. Det känns som de försöker slinka. Det går att dra sig ut dessutom, vilket ytterligare är en indikation om att de inte kommer slutföra. Känns lite trist, för då blir det aldrig av. Någon som vet?

  / Daniel

 3. Stefan Solender

  Är det någon som kommer ihåg (jag har såklart slarvat bort erbjudandet) vad månadsavgiften var från erbjudandet i höstas? Var det inte längre än 478 kr + 49 kr (krypteringsavg.)?

 4. Niklas Emegård

  Hej Gabriella,

  Jag skalla scanna erbjudandet och lägga upp det så fort som möjligt. Annars kan du pratat med Teliabutiken i Nacka forum. De har koll på erbjudandet till vår förening.

 5. elmroths

  Hej
  Någon som kan informera om Telias ”erbjudande”?
  Gabriella

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.