Medlemmar

På årsmötet 2010 efterfrågades information om hur många medlemmar som finns och hur de är anslutna. Nedan har Charlotte sammanställt lite av den informationen:

Att vara medlem hos innebär att man med har möjlighet att påverka sin närmiljö på ett positivt sätt. Vi har som alla vet under lång period fokuserat på vårt sommarvatten och många av oss har idag tillgång till det bästa miljövänliga alternativet som finns av vatten. Viktigt är att alla medlemmar förstår vikten av att vattna med glasbruksjö-vatten. Men mer om detta kommer i ett brev till er alla senare. Vi satsar nu framåt på att få till trivsel och säkerhet i området.

Totalt i området finns drygt 330 fastigheter och av dessa så är det ett 40 tal som är obebodda fastigheter, ett 30- 40 som är anslutna till Norra Talluddens vänner, ett annat vattensystem, samt ett antal som själva valt att inte vara medlemmar eller ha vatten.

Vi har idag 206 st medlemmar och av dessa är 171 st sommarvatten anslutna och 35 är endast medlemmar.

Det har under åren inte funnits någon marknadsföring av oss vilket lett till att väldigt många inte vet att vi finns och vad vi gör. Vi kommer under sommaren att gå ut i allas brevlådor med information om att vi finns och möjlighet till att bli medlem och koppla på sig vårt sommarvatten- i den mån det går.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.